Tags: Personal trainer Mechelen

Wat Kost Een Personal Trainer? - Personal Trainer Mechelen - Michaelbruijstens.com

Published Feb 07, 22
6 min read

Wat Kost Een Personal Trainer In Mechelen? - Michaelbruijstens.com

Een grote verandering begint bij een kleine stap! Personal trainer Rotterdam

De schema’s die ik op maat maak, zijn geen standaard schema’s! Ik let op ieders niveau, wensen en andere belangrijke punten. Afvallen Aankomen Kracht Verbetering van andere sport Algemene fitheid Vaak gaat het ook om een mix van bovenstaande doelstellingen! Heb jij behoefte aan gratis tips met duidelijke uitleg? Check dan mijn You, Tube kanaal, hier plaats ik elke week minimaal 2 video’s.

Ben jij op zoek naar online coaching? Je wordt wakker, doet als het meezit je ochtendroutine, blijft iets langer in bed dan normaal want je hoeft niet naar je werk. Je zit thuis, en blijft voorlopig nog thuis. We doen dit met z’n allen om zo snel mogelijk weer een “normaal” leven te kunnen leiden.

Je zit langer dan normaal en waarschijnlijk onderschat ook jij wat o. a. kleine wandelingetjes doen voor jouw gezondheid. Het is nu tijd om te accepteren dat we nog even thuis zitten en dat we op een andere manier aan onze fitheid moeten werken. Je hebt zelf de keus hoe jij hiermee omgaat: 1.

Je pakt een volledig andere levensstijl op en wordt fitter dan ooit3. Je doet wat je altijd deed of wilde én doet dit online, stap voor stap. Op dit moment is iedere vorm van meer bewegen goed, alleen is een Online Workout bij Innovate nog beter. Het Online Fitness Programma is voor elk niveau en is eenvoudig thuis te doen.

Zelfs wanneer je een eigen fitness thuis hebt, óók dan kunnen wij je helpen op afstand. Bij Innovate focussen we ons op drie pijlers voor een maximaal resultaat bij de klant: coaching op basis van gedrag, beweging en voeding. Om het gehele patroon mee te kunnen nemen in het proces van de klant werken we onder andere met onderstaand levenswiel.

Een proces richting een fitte levensstijl is natuurlijk niet alleen maar de uurtjes in de studio (Personal Training).

Hoe Kan Ik Een Personal Trainer Worden In 2022? - Michaelbruijstens.com

Online coaching is in de afgelopen jaren enorm in populariteit toegenomen. Steeds meer mensen, waaronder personal trainers, bieden het aan. De vraag erna stijgt, maar tevens raakt de markt verzadigd. Veel mensen hebben wel eens van online coaching gehoord. Echter is het voor velen nog een vaag iets. Daarom wil ik in dit artikel wat meer opheldering gaan geven over wat je met online coaching kunt en hoe zoiets in z’n werk gaat.

Bekijk de video hieronder. Online coaching zijn er in allerlei soorten en maten en je zou op allerlei vlakken kunnen worden gecoacht. De coaching die ik aanbied is uiteraard als personal trainer, maar dan online. Er komen steeds meer coaches en personal trainers bij en dat is tevens het gevaar, gezien online coaching en personal training beide geen beschermd beroep zijn.

Al zegt een diploma of certificaat natuurlijk nog steeds niet alles over de kwaliteit van een trainer of coach - Duo Training Rotterdam. Als online personal trainer coach je over het algemeen op véél meer verschillende vlakken dan een personal trainer die alleen zijn of haar beroep fysiek uitoefent. Veel personal trainers weten heel veel van trainen, maar lang niet alle personal trainers weten ook veel van voeding, leefstijl, gewoontes en coaching op het persoonlijke vlak.

Naast dat de technieken door middel van video’s worden beoordeeld (zoals je hebt kunnen zien in bovenstaande video) heb ik als online coach ook een enorme database aan video’s van oefeningen met daarbij de beschrijving van die oefening. Doordat je als cliënt zelf je progressie bijhoudt en ik als ik coach dit kan inzien, kan een programma ook heel gemakkelijk worden bijgestuurd wat het resultaat enorm ten goede kan gaan.

Een personal trainer kost toch gauw zo’n 40 tot 80 euro per uur, terwijl je met (mijn) online coaching al voor minder dan 100 euro per maand klaar bent. Gezien je bij online coaching op veel meer diverse vlakken kunt worden gecoacht kun je ook gemakkelijk veel meer kennis opdoen.

Verder is een heel groot voordeel van online coaching dat je niet van elkaars agenda afhankelijk bent tenzij je werkt met videocalls. Wat Kost Een Personal Trainer Per Uur? -. Maar ondanks dat zou je dan nog steeds niet afhankelijk zijn van een locatie en de reistijd. Dit maakt het in principe mogelijk om mensen over de hele wereld te kunnen helpen.

Kosten Personal Trainer Weten? Bekijk De Tarieven Van ... - Michaelbruijstens.com

Nog een bijkomend voordeel van online coaching is dat als jij bijvoorbeeld 2 A4-tjes aan vragen hebt je al deze vragen beantwoord krijgt, terwijl je bij personal training vaak aan een tijdslimiet van 1 uur gebonden zit. Als coach kan ik dus uitgebreid de tijd nemen om voor jou die vragen te beantwoorden.

Dit is voor velen ook een soort stok achter de deur. Verder kun je directe feedback ontvangen van je trainer welke je dan ook gelijk kunt gaan toepassen. Bij online coaching ontvang je je feedback op je techniek via video’s, deze feedback kun je dan pas in de volgende sessie gaan toepassen.

Ook is het zo dat een personal trainer je tijdens een sessie meer kan pushen en motiveren. Een online coach kan dit niet en kan ook niet zien of aanvoelen waar jouw grens ligt. Daarnaast is het qua communicatie voor beide partijen gemakkelijker om bepaalde emoties te herkennen. Dit versterkt sneller de band tussen trainer en cliënt.

Online coaching zou meestal dan ook beter geschikt zijn voor mensen met een enige basis en voldoende bereidheid om zelfstandig aan de slag te gaan. * Leer snel en op een goede manier de juiste technieken aan* Bouw gemakkelijk een goede band op met elkaar* Directe communicatie, wat voor sommige mensen prettiger kan zijn* Gemakkelijker bij te sturen op de funfactor van de training* Doe kennis op*Stok achter de deur * Lagere kosten* Je bepaalt zelf wanneer jij gaat trainen* Gemakkelijker coachingsgesprekken inplannen* Optimalere programmering* Doe meer kennis op* Uitgebreidere voedings-/gedrags-/ herstel/leefstijl coaching* Stok achter de deur * Hogere kosten* Afhankelijk van elkaars agenda’s* Minder intensieve begeleiding op het gebied van voeding en leefstijl* Afhankelijk van de frequentie een minder optimale programmering * Zonder beeldmateriaal wordt techniek optimalisatie onmogelijk* Niet iedereen is even handig met Microsoft Excel, One-drive, Youtube, etc.* Sommige mensen hebben meer behoefte aan contact in real-life.

Je zou voor jezelf eens kritisch kunnen bekijken wat je in de afgelopen maanden of jaren bereikt hebt en/of zou willen bereiken. Je zult met online coaching veel sneller en meer resultaat halen dan dat je eerst alles zelf moet uitvogelen (Wat Kost Een Personal Trainer Per Uur? -). Dus om veel kennis op te doen die je nu, maar ook op de lange termijn kunt blijven toepassen kan online coaching een goede investering zijn in jezelf.

Daarvoor bied ik mijn vrijblijvende informatiegesprekken aan Samengevat zijn er enorm veel voordelen bij online coaching t. o.v. fysieke coaching. Zo kun je voor een relatief laag kostenplaatje effectief resultaat halen. Daarnaast werkt het voor velen goed als stok achter de deur.

Wat Kost Een Personal Trainer Per Maand? - Move To Improve - Michaelbruijstens.com

Door de resultaten waar we zo beroemd mee zijn geworden, behoren we tot de meest gewilde en toegegeven duurste personal trainers van de wereld. Ik wil echter zo veel mogelijk mensen de kans geven te profiteren van de kennis die we ontwikkeld hebben bij Ultimate Performance, na jaren en jaren van werk en duizenden succesvolle transformaties.

Navigation

Home

Latest Posts

Fitness Nieuwegein

Published Dec 07, 22
6 min read

Lifecoach Nederland

Published Dec 02, 22
6 min read

Jos Personal Training

Published Dec 02, 22
6 min read